Inuksuk Coaching
aanbod

1 op 1 coaching

Na een verkennend gesprek waarin we samen jouw vraag helder gekregen hebben, gaan we samen op zoek naar wat jij nodig hebt om jouw resultaat te bereiken. 

Ik maak gebruik van verschillende technieken (creatieve formats, systemisch werk, NLP, Louise Hay, meditaties, groeiwerk voor thuis,…) zodat ik jou op maat kan coachen. 

Heb je interesse om samen te bekijken wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op. 

Organisatiecoach

Als freelance projectmanager met een focus op people management ben ik jarenlang actief geweest bij diverse multinationals. Naast het dagdagelijkse projectbeheer ben ik verantwoordelijk geweest voor het leiden van vergaderingen en de communicatie naar stakeholders. Mijn drive en sterkte ervaar ik voornamelijk op het vlak van people management wanneer ik verschillende partijen samenbreng en teams aanstuur.

Het volgen van coachopleidingen de voorbije jaren heeft mijn interesse in individuele, team- en organisatieontwikkeling, veranderingsprocessen en alles wat te maken heeft met de mens an sich enkel groter gemaakt. De voorbije jaren heb ik o.a. een Change Management, Postgraduaat Human Resources Management, Sociaal Recht en Externe Organisatiecoach opleiding afgerond om mijn kennis nog verder uit te breiden.

Familieopstellingen

Hardnekkige patronen in je leven zijn vaak terug te brengen naar je familiesysteem; de onlosmakelijke verbinding met al je familieleden. Net als de natuur kent dat systeem onzichtbare wetmatigheden waarvan je je vaak niet bewust bent maar die een grote invloed op je leven uitoefenen.

In een familieopstelling, een methode ontwikkeld door Bert Hellinger, worden verstoorde wetmatigheden zichtbaar. De verborgen dynamiek wordt helder en daarna kan het proces van integratie en heling beginnen.

Als deelnemer kan jij een vraagstuk inbrengen waar jij helderheid over wil krijgen. De hoofdrolspelers in dat vraagstuk, vaak jouw familieleden, worden door andere deelnemers ‘gerepresenteerd’ en jij bepaalt hierbij wie als welke ‘representant’ optreedt. Het mooie is dat je als representant ook altijd een inzicht meekrijgt die in jouw context van toepassing is. 

Heb jij een prangende vraag die je wil inbrengen of wil je eerst eens proeven als representant? 

Agenda

20

apr

Opstellingsvoormiddag

Laat die nieuwsbrief maar komen!

Bio

Bert Hellinger

Bert Hellinger (16/12/25 – 19/09/2019) heeft filosofie, theologie en pedagogiek gestudeerd. Hij heeft 16 jaar gewerkt als zendeling van de katholieke kerk bij de Zulu’s in Zuid-Afrika. Daarna werd hij Psychoanalyticus en volgde diverse opleidingen zoals Primaire Therapie, Transactionele Analyse, Ericksoniaanse Hypnotherapie en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP).

In de loop der jaren ontwikkelde hij uiteindelijk zijn eigen methode: Familie Opstelling (Familien-Stellen).

Bert Hellinger verfijnde zijn techniek continu. Nieuwe inzichten en ontdekkingen, opgedaan in de praktijk tijdens seminars, gesprekken, meditaties en vele andere levenssituaties, werden voortdurend in zijn methode verwerkt.

Door deze aanpak is en werd de reikwijdte en effectiviteit van de Originele Hellinger® Familieopstelling steeds verder uitgebreid en verbeterd. 

Inmiddels wordt de Originele Hellinger® Familieopstelling in veel verschillende gebieden ingezet: 

 • Psychotherapie
 • Organisatie- en managementadvies 
 • Onderwijs 
 • Geneeskunde 
 • Justitie
 • Levens- en opvoedingsadvisering 
 • Loopbaanbegeleiding 

 

De Familieopstelling wordt nu verder ontwikkeld door Sophie Hellinger.

Bert Hellinger heeft meer dan 110 boeken geschreven en zijn vertaald in 38 talen. Het werk van Bert en Sophie Hellinger is gedocumenteerd in talrijke video’s en CD/DVD’s.

Bron: www.hellinger.com

Bio

Louise L. Hay

Louise L. Hay (08/10/1926 – 30/08/2017) was een internationale bekendheid en autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Ze verkocht wereldwijd inmiddels meer dan 50 miljoen boeken in 29 verschillende talen.

Louise Hay kende een jeugd vol mishandeling, seksueel misbruik, armoede en geweld en ging door een pijnlijke scheiding. Op haar 40e begon zich te verdiepen in de metafysica, transcendente meditatie, ging enkele maanden naar de universiteit en volgde verdere opleidingen. Ze begon als metafysisch counselor, overwon kanker en documenteerde als één van de eerste de link tussen body en mind (Heal Your Body). Al snel reisde ze de VS rond voor haar lezingen en workshops.

Haar meest bekende en beroemde bestseller “Je kunt je leven helen”; is een baanbrekend werk waarin al haar wijsheid, die ze na vele jaren studie en onderzoek heeft verkregen, is vervat.

Nadien schreef ze nog o.a.:

 • “Alles komt goed” en “Heel je geest”, samen met Dr. Mona Lisa Schulz.
 • “Je kunt een buitengewoon leven creëren” samen met de bekende coach/filosofe Cheryl Richardson.
 • “Je kunt je hart helen” samen met rouwexpert David Kessler.

 

Haar diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

“Het leven is niet iets wat ons overkomt”, aldus Louise Hay. In haar boeken legt ze ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over ons leven waarheid worden voor ons en vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs zeer heilzaam is. Ze leert ons tools en manieren hoe we onze gedachten en ons leven kunnen veranderen.

In 1987 stampte Louise Hay haar eigen uitgeverij “Hay House” uit de grond welke vandaag de dag één van de grootste uitgeverijen is voor boeken inzake persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, enz… Een schitterend voorbeeld dat het nooit te laat is om wat dan ook te ondernemen in jouw leven.

Workshop

Heal Your Life Jaartraining

Tijdens de jaartraining of studiegroep wordt de filosofie van Louise Hay verder uitgediept aan de hand van een grote diversiteit aan oefeningen, deelmomenten, bruikbare handvaten en thuisopdrachten.

Net zoals het basisweekend is deze training gebaseerd op Louise Hays bestseller “Je kunt je leven helen”.

Het is een ware ontdekkingsreis naar jezelf. Tijdens dit traject zal jij jezelf beter leren kennen en verwerf je meer inzicht in hoe jij naar jezelf, de ander en de wereld kijkt.

Je leert jezelf zien vanuit een ander perspectief en je krijgt eenvoudige maar krachtige tools aangereikt om de disbalans die ontstaan is op jouw levensweg te harmoniseren.

Hetgeen jou nu blokkeert om gelukkig en stevig in het leven te staan, leer je ontdekken en positief veranderen.

De praktische toepassingen helpen je om elk aspect van jouw leven (wonen, werken, relatie, lichamelijke- en psychische gezondheid, vrije tijd en zingeving) aan te pakken. Door gebruik te maken van de kracht van positieve gedachten leer je jezelf en jouw leven veranderen.

We beginnen steeds bij de basis: Houden van jezelf

Zo zal je gelukkig en vol vertrouwen door het leven kunnen stappen en geïnspireerd worden om te luisteren naar de impulsen van jouw ziel. 

 Wat mag je zoal verwachten?

 • Exploreren van de basisprincipes van Louise Hay
 • Exploreren van negatieve boodschappen
 • Spiegelwerk
 • Affirmaties en visualisaties
 • Innerlijke kind oefeningen
 • Exploreren van weerstand
 • Negatieve emoties exploreren en leren accepteren
 • Loslaten
 • Zelfliefde en zelfheling
 • Gedachtenpatronen onderzoeken en veranderen
 • Dagelijks actieplan ontwikkelen
 • Doelstellingen voor de toekomst
 • Uitgebreid thuisprogramma en opvolging

Data

Van zodra de data van mijn opleidingen in het najaar bekend zijn, zullen de data voor deze workshop ingepland worden.  

Praktische informatie

De deuren gaan open 30min voor aanvang van de workshop. Koffie, thee en versnaperingen worden voorzien. Een maaltijd wordt niet voorzien dus gelieve jouw eigen lunchpakket mee te brengen. 

Inschrijven

Deel dit event

Workshop

Heal Your Life Basisweekend

Deze schitterende 2,5-daagse workshop naar de bestsellers ‘Je kunt je leven helen’ en ‘Gebruik je innerlijke kracht’ van Louise L. Hay is een geweldige start om aan jezelf te werken of kan een verdieping van jouw proces betekenen. Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei, zelfinzicht, heling en positief denken.

Wil je jezelf beter leren kennen en de kwaliteit van jouw leven verbeteren, dan is deze workshop iets voor jou. Deze workshop gaat namelijk over JOU, jouw sleutelmomenten en -gedachten die je hebben gebracht tot waar je nu bent en hoe je een nieuwe richting kunt inslaan.  

Louise Hay zegt: “Er is geen “magische oplossing” of “geheim proces” voorhanden om je gelukkig te voelen, maar wel een eenvoudige toolbox vol inspirerende inzichten en praktische oefeningen die je dagelijks kan gebruiken om een constante flow van positieve veranderingen te ervaren.”

Het proces begint enerzijds met het bewust worden van de beperkende overtuigingen over jezelf en de belangrijke aspecten in jouw leven. En anderzijds door jouw knelpunten te identificeren en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden is. Jezelf accepteren en leren houden van jezelf is een belangrijk aspect van de Louise Hay filosofie.

Het enige dat je nodig hebt is jouw openheid en bereidheid.

Data

Van zodra de data van mijn opleidingen in het najaar bekend zijn, zal een datum voor deze workshop ingepland worden.  

Praktische informatie

De deuren gaan open 30min voor aanvang van de workshop. Koffie, thee en versnaperingen worden voorzien. Een maaltijd wordt niet voorzien dus gelieve jouw eigen lunchpakket mee te brengen. 

Inschrijven

Deel dit event

29

aug

Familieopstellingen

Organisator

Praktische informatie

De deuren gaan open om 9u30. Koffie en thee worden voorzien. Een maaltijd wordt niet voorzien dus gelieve jouw eigen lunchpakket mee te brengen. 

Inschrijven

Deel dit event

29

aug

Familieopstelligen

Organisator

Praktische informatie

De deuren gaan open om 9u30. Koffie en thee worden voorzien. Een maaltijd wordt niet voorzien dus gelieve jouw eigen lunchpakket mee te brengen. 

Inschrijven

Deel dit event

Louise L. Hay

Louise L. Hay (08/10/1926) staat bekend als internationale bekendheid en autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar meest bekende en beroemde bestseller is “Je kunt je leven helen”; een baanbrekend werk waarin al de wijsheid, die ze na vele jaren studie en onderzoek alsook door haar werk als metafysisch counselor heeft verkregen, is vervat.

Ze verkocht wereldwijd inmiddels meer dan 50 miljoen boeken in 29 verschillende talen. Haar inzichten werden ook verfilmd in een inspirerende film die ook wereldwijd veel succes kende.
 
Haar eerste bestseller ‘Je kunt je leven helen‘ geldt vandaag de dag nog steeds als hét basisboek voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.
 

Louise Hay kende een jeugd vol mishandeling, sexueel misbruik, armoede en geweld, leed aan kanker en ging door een pijnlijke scheiding. Op haar 89 jaar stond ze nog volop in het leven en het belangrijkste: ze was gelukkig! Met haar stralende persoonlijkheid en door zelf het voorbeeld te geven in haar leven, is Louise voor velen een enorme bron van inspiratie geweest.

 
Louise Hay is nog steeds ‘IN’ met haar laatste nieuwe boeken die ze schreef:
 • ‘Alles komt goed!’ en ‘Heel je geest!’, schreef ze samen met Dr. Mona Lisa Schulz. Een boek waar de reguliere geneeskunde en de inzichten van Louise Hay geëexploreerd worden vanuit de visie van een medisch geschoolde arts.
 • Je kunt een buitengewoon leven creëren! schreef ze samen met de bekende coach/filosofe Cheryl Richardson.
 • Je kunt je hart helen! schreef ze met rouwexpert David Kessler. Een boek over je hart helen na een relatiebreuk, scheiding, overlijden, …

Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

“Het leven is niet iets wat ons overkomt”, aldus Louise Hay. In haar boeken legt ze ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over ons leven waarheid wordt voor ons en bijgevolg vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs zeer heilzaam is. Ze leert ons tools en manieren hoe we onze gedachten en ons leven kunnen veranderen.

Louise zei: “Ik zie mezelf als een richtingaanwijzer op de ontdekkingsreis naar jezelf.” Door mensen te leren van zichzelf te houden, creëer ik een veilige ruimte, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar ze zijn. Dit is het enige wat ik doe.”
 
Louise hay (30/08/2017) stierf op haar 90-jarige leeftijd aan een natuurlijke dood. Haar filosofie zal met veel liefde verder de wereld in gedragen worden door haar Heal Your Life Teachers & Coaches.