Workshop

Heal Your Life Basisweekend

Deze schitterende 2,5-daagse workshop naar de bestsellers ‘Je kunt je leven helen’ en ‘Gebruik je innerlijke kracht’ van Louise L. Hay is een geweldige start om aan jezelf te werken of kan een verdieping van jouw proces betekenen. Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei, zelfinzicht, heling en positief denken.

Wil je jezelf beter leren kennen en de kwaliteit van jouw leven verbeteren, dan is deze workshop iets voor jou. Deze workshop gaat namelijk over JOU, jouw sleutelmomenten en -gedachten die je hebben gebracht tot waar je nu bent en hoe je een nieuwe richting kunt inslaan.  

Louise Hay zegt: “Er is geen “magische oplossing” of “geheim proces” voorhanden om je gelukkig te voelen, maar wel een eenvoudige toolbox vol inspirerende inzichten en praktische oefeningen die je dagelijks kan gebruiken om een constante flow van positieve veranderingen te ervaren.”

Het proces begint enerzijds met het bewust worden van de beperkende overtuigingen over jezelf en de belangrijke aspecten in jouw leven. En anderzijds door jouw knelpunten te identificeren en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden is. Jezelf accepteren en leren houden van jezelf is een belangrijk aspect van de Louise Hay filosofie.

Het enige dat je nodig hebt is jouw openheid en bereidheid.

Data

Van zodra de data van mijn opleidingen in het najaar bekend zijn, zal een datum voor deze workshop ingepland worden.  

Praktische informatie

De deuren gaan open 30min voor aanvang van de workshop. Koffie, thee en versnaperingen worden voorzien. Een maaltijd wordt niet voorzien dus gelieve jouw eigen lunchpakket mee te brengen. 

Inschrijven

Deel dit event