Inuksuk Coaching Logo

Wie ben ik?

Hallo en welkom op mijn website. Ik stel me graag even voor. 

Ik ben Benny Remory (bouwjaar 1977) en woonachtig te Zottegem. Afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Elektromechanica heb ik de voorbije 20j diverse posities kunnen bekleden bij verschillende internationale bedrijven. Daarbij heb ik het geluk gehad een deel van de wereld te kunnen verkennen. 

Gedurende mijn jeugd en een deel van mijn volwassen levensjaren heb ik te kampen gehad met spreekspanningen/stotteren. Dat zorgde ervoor dat ik niet altijd in mijn kracht stond en mijn zelfvertrouwen bij momenten ver zoek was. Een leerrijk en succesvol logopedie traject was voor mij een eerste kennismaking met zelfontplooiing

Het herhalen van enkele patronen in voorbije relaties en het uit het leven stappen van mijn moeder hebben ervoor gezorgd dat ik op zoek ben gegaan naar antwoorden en wie ik in essentie ben.  Gedreven door mijn vragen heb me laten begeleiden, ben ik opleidingen beginnen volgen en boeken gaan verslinden, een heel dankbaar, rijk en emotioneel proces. De juiste personen en opleidingen zijn steeds op mijn pad gekomen. Bijkomend is mijn honger naar zelfontplooiing hierdoor enkel groter geworden. 

Als gevolg van mijn opvoeding, waar weinig tot geen ruimte was voor emoties, was het een tweede natuur voor mij om vanuit mijn ratio naar de wereld te kijken ipv emoties toe te laten en deze werkelijk te voelen. Ook hier ben ik met stapjes in gegroeid en dit heeft van mij een completer persoon gemaakt.   

Ik beschouw mezelf als een student voor het leven die zich zal blijven bijscholen en groeien. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over en ik ben dan ook op een punt gekomen dat ik mijn kennis graag deel met jou om jouw groeiproces te begeleiden. 

Ben je op zoek naar nieuwe/andere resultaten, meer zelfvertrouwen, naar jezelf, wil je meer in jouw kracht staan, een eerste beweging,… neem dan gerust contact met me op en dan kunnen we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen.  

Benny Remory

Zin om samen te werken?

Waarom een Inuksuk?

Als logo heb ik gekozen voor een Inuksuk, een stenen formatie die door de Canadese inheemse bevolking, de Inuit, gebruikt werd als navigatiemiddel voor reizigers.  

Een reiziger werd op deze manier gegidst naar de juiste richting of een voedselbron. 

Graag ben ik die gids of richtingaanwijzer voor jou. 

Laat die nieuwsbrief maar komen!